Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené kuřecí maso s bramborami a zeleninou

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

1 porce EH 1790 kJ, B 43 g, T 7g, S 47 g.

Ingredience

Dochucovadla:

Lžička zeleninové vegety, kmín, sůl, pepř.

Energetická hodnota celkem: 6819 kJ

Bílkoviny (g): 178, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 172, SAFA (g): 7, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ

Bílkoviny (g): 44.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso nakrájejte na kostky, osolte a opepřete. Oloupejte brambory a nakrájejte je na plátky silné asi 1/2 cm. Cibuli a rajčata nakrájejte na kolečka, papriku na proužky a tčesnek na lístečky. Všechno kromě masa promíchejte v misce a ochuťte vegetou a kmínem. Do zapékací mísy vložte polovinu směsi, na ni přidejte maso a přikryjte ho druhou polovinou směsi. Dejte zapéct do trouby. Po 20 minutách zalijte rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 01. 2018 20:48
já většinou peču maso a brambory dohromady, ale vejce nepřidávám

Naši partneři