Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové s cizrnou v rajčatech

Zpět
  • Autor: ajanka
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Římský kmín, pepř, sůl, třtinový cukr - pokud nám to připadá kyselé

Energetická hodnota celkem: 11849 kJ

Bílkoviny (g): 231, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 303, SAFA (g): 25, Cukry (g): 78, Vláknina (g): 79, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1975 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 13.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nebo kotletu nakrájíme na větší kostky - jako na guláš, zarestujeme na cibulce, kterou jsme nechali na trošce oleje zesklovatět, přidáme rajský protlak, římský kmín, zalijeme vroucí vodou, tak aby to bylo lehce ponořené a podusíme do měkka. Namočenou cizrnu z předešlého dne propláchneme a uvaříme s kořením do měkka. Scedíme, přidáme k podušenému masu, promícháme, dochutíme solí a můžeme podávat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři