Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí guláš

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, paprika, majoránka, kmín, pepř, česnek, rajský protlak (nemusí být), vše podle chuti a zvyklostí

Energetická hodnota celkem: 6531 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 40, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1633 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji do zlatova , přidáme maso nakrájené na kostky, osmahneme po jedné straně, pak zasypeme paprikou a obrátíme, lehce osmahneme, aby nezhořkla paprika a podlijeme vývarem , udusíme do měkka, maso vyjmeme a zahustíme chlebovou kůrkou,kterou rozvaříme , dochutíme a podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři