Sledujte nás:

E-book Aby jídlo bylo vaší radostí, a ne starostí

Zpět

Nejprve bychom vám rádi položili tři důležité otázky...

  • Míváte výčitky svědomí, když si dáte něco „nezdravého“?
  • Je pro vás těžké zůstat doma s čokoládou a nesníst ji celou?
  • Je pro vás jídlo útěchou a zlepšuje vám náladu?

Pokud jsou vaše odpovědi „ano“, pak pravděpodobně trpíte emočním jedením.

A rozhodně v tom nejste sami. Emoce mají neuvěřitelnou sílu a ve stravování to platí dvojnásob. Stres, smutek, nebo nevrlost jsou tak často mnohem silnější než naše pevná vůle a výživové znalosti. Přemýšleli jste někdy, proč i ta nejsilnější odhodlání zhubnout a žít zdravě ztroskotá ve chvíli, kdy jsme vyčerpaní, smutní nebo naštvaní?

Na vině jsou právě emoce.

Emoční jedení - co s tím?

Odpověď přináší náš e-book, se kterým proniknete do tajů psychologie hubnutí a efektivně se odnaučíte emočnímu jedení díky léty ověřeným technikám.

E-book si můžete zakoupit na našem e-shopu.  

Autorkou e-booku je Iva Málková, zakladatelka společnosti STOB, která se psychologií hubnutí zabývá celý svůj život. Její metodika hubnutí založená na psychologické směru KBT pomohla více než 10 tisícům klientů v ČR a po celém světe je uznávanou a účinnou metodikou nejen pro zhubnutí, ale i pro udržení váhovýh úbytků.

“Poskládala jsem své odborné znalosti psycholožky, čtyřicetileté zkušenosti získané při práci s klienty i své osobní zkušenosti. Ty nejefektivnější techniky a přístupy k terapii obezity jsem seskupila dohromady a obohatila o vlastní know-how. To vše vám nyní předávám v ebooku, který vás naučí, jak si z jídla udělat přítele, nikoliv zdroj stresu. Váš život se přestane točit jen kolem jídla! Energii a čas, který vám jídlo a hubnutí doposud zabíralo, věnujte raději svým dětem, partnerům, přátelům nebo svým koníčkům. Váš život bude jistě smysluplnější a radostnější.”

Výživových rad a tipů je plný internet. Tento e-book vám však dá mnohem víc. Odpoví vám totiž konečně na otázku, proč jíte (příliš) a jak nevhodné jídelní návyky změnit. Jednou provždy.

A to zdaleka není všechno...

E-book „Aby jídlo bylo vaší radostí, a ne starostí“ vás vtáhne do děje. Přináší totiž celou řadu interaktivních nástrojů, díky kterým budete moci trénovat a pociťovat postupné změny k lepšímu na vlastní kůži ještě předtím, než dočtete poslední stránku!

Společně s e-bookem získáte i …

  • výuková videa (NLP Zajídání hněvu a vzteku, Nácvik všímavého jedení, Jóga smíchu a další)
  • nahrávky (afirmace, vizualizace, vyvážené dýchání a další)
  • formulář pro záznam stravovacích návyků
  • záznamový arch pro řešení jídla navíc

Tak nečekejte, až „to na vás zase přijde“, stáhněte si e-book na našem e-shopu ještě dnes a naučte se čelit svým emocím efektivně a bez pomoci jídla.

Přejeme, ať se vám daří!

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 11. 2019 07:34
Mrknu na to
11. 11. 2019 05:03
Díky za tip.
10. 11. 2018 18:03
Myslím, že zrovna mně by prospělo, kdybych si knihu přečetla :-).
10. 11. 2018 16:27
Tak to je skvělé, určitě to bude přínosem
10. 11. 2018 10:57
Rozhodně stojí za přečtení
10. 11. 2018 05:31
Určitě stojí za přečtení.

Naši partneři