Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kuřecí prsa bez kůže (syrová)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 430 kJ
Bílkoviny: 23 g SAFA: 0.5 g
Tuky: 1 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.13 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku je u kuřecích prsou, pokud odstraníte kůži, velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). Díky obsahu kvalitních bílkovin a velmi nízkému obsahu tuku je vhodné kuřecí prsa zařazovat do jídelníčku i při redukční dietě.

Náhrada

Kuřecí prsa můžete nahradit krůtími prsy, která mají podobné složení.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři