Sledujte nás:

Kategorie potravin

Paštika lahůdková
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1600 kJ
Bílkoviny: 17 g SAFA: 15.3 g
Tuky: 34 g Cukry: 0.5 g
Sacharidy: 0.6 g Vláknina: 0 g
Sůl: 1.5 g

Paštiky od různých výrobců se velmi liší, sledujte proto složení. Méně kvalitní výrobky často neobsahují téměř žádné maso. Vybírejte paštiku s vysokým podílem masa a nižším obsahem tuku. Paštiky mají však obecně velmi vysoký podíl tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin, proto paštiky raději do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější variantou je například lososový nebo tuňákový krém, který obsahuje méně tuku a jedná se o tuk s příznivým složením mastných kyselin.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři