Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kunín Termix průměr
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 510 kJ
Bílkoviny: 6.7 g SAFA: 1.7 g
Tuky: 2 g Cukry: 15.2 g
Sacharidy: 19 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 0.1 g

Jedná se o termizovaný tvarohový dezert s různými příchutěmi. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje malé množství tuku, má však vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce nebo kakaa.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři