Sledujte nás:

Kategorie potravin

Teddy creamy dessert
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 505 kJ
Bílkoviny: 5.5 g SAFA: 2.5 g
Tuky: 3.5 g Cukry: 11.5 g
Sacharidy: 16.6 g Vláknina: 0.5 g
Sůl: 0.1 g

Jedná se o tvaroh s ochucující složkou. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje ještě přijatelné množství tuku, má však vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce nebo kakaa.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři