Sledujte nás:

Kategorie potravin

Klíčky pšeničné
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1260 kJ
Bílkoviny: 24.4 g SAFA: 1 g
Tuky: 7.8 g Cukry: 8.3 g
Sacharidy: 33 g Vláknina: 33.4 g
Sůl: 0.01 g

Klíčky jsou z celého zrna nejbohatším zdrojem živin, obsahují vyšší množství kvalitních bílkovin, tuku s vhodným složením mastných kyselin, vitaminů (B, E) a minerálních látek. Lze je konzumovat přímo například jako přídavek do jogurtu nebo salátů nebo se melou na prášek, který lze využít při pečení a vaření.

Náhrada

Klíčky mají příznivé složení a je vhodné je v malém množství konzumovat.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři