Sledujte nás:

Kategorie potravin

Knäck Snack (Racio)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1510 kJ
Bílkoviny: 17.1 g SAFA: 3.8 g
Tuky: 7.5 g Cukry: 2.8 g
Sacharidy: 55 g Vláknina: 20.8 g
Sůl: 2.4 g

Jedná se o extrudovaný výrobek z žitné mouky, pšeničné mouky, rostlinného oleje, pšeničných otrub a dalších přísad. Je především zdrojem sacharidů, vyššího množství neplnohodnotných bílkovin a mírně vyššího množství tuku, jedná se o tuk neznámého složení. Výhodou je velmi vysoký obsah vlákniny. Tento výrobek můžete občas v přiměřeném množství zařadit do jídelníčku, vždy ho však doplňte nějakým zdrojem bílkovin a zeleninou.

Náhrada

Vhodnější jsou výrobky, které obsahují méně tuku, např. knäckebrot nebo běžné celozrnné pečivo.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři