Sledujte nás:

Kategorie potravin

Bretaňský salát
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 880 kJ
Bílkoviny: 8 g SAFA: 2.4 g
Tuky: 12 g Cukry: 4.5 g
Sacharidy: 18 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 0.8 g

Ingredience: 62 g uvařených fazolí, 5 g oleje, 4 g cibule, 6 g rajčatového protlaku, 24 g měkkého salámu, 1 g hořčice, 2 g cukru, ocet, worcester, pepř mletý, sůl Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát má poměrně vysoký obsah tuku s ne zcela vhodným složením, proto ho do jídelníčku raději nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější alternativou je například fazolový nebo čočkový salát, který obsahuje méně tuku. Pokud si salát připravujete doma, místo salámu použijte libovou šunku nebo jiné libové maso.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři