Sledujte nás:

Kategorie potravin

Falafel
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 1200 kJ
Bílkoviny: 18 g SAFA: 0.6 g
Tuky: 5 g Cukry: 5 g
Sacharidy: 40 g Vláknina: 5 g
Sůl: 0 g

Jedná se o směs na přípravu falafelu, jehož hlavní složkou je cizrna. Obsah bílkovin je poměrně vysoký, jedná se však o neplnohodnotné bílkoviny. Množství tuku ve směsi je poměrně nízké, výrazně však naroste v hotovém pokrmu, pokud ho budete připravovat dle návodu fritováním v oleji. Takto upravený pokrm není vhodné zařazovat do jídelníčku. Pokud však budete falafel opékat na teflonové pánvi na malém množství oleje, můžete ho občas zařadit do jídelníčku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři