Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kukuřičné klasy mražené
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 450 kJ
Bílkoviny: 3.5 g SAFA: 0.1 g
Tuky: 1 g Cukry: 3.8 g
Sacharidy: 21 g Vláknina: 2.5 g
Sůl: 0.1 g

Mražená zelenina, pokud je šetrně zpracována z kvalitních surovin, si zachovává většinu pozitiv zeleniny čerstvé. Jedná se tedy o zdroj vlákniny, vitaminů a dalších pozitivně působících látek. Kukuřice má oproti většině ostatních druhů zeleniny vyšší obsah bílkovin a zejména sacharidů. Nevýhodou je také vyšší glykemický index. Mraženou kukuřici můžete občas zařadit do jídelníčku, má však vyšší energetickou hodnotu, nekonzumujte proto větší množství a započítejte ho do denního energetického příjmu.

Náhrada

Při redukci hmotnosti je vhodnější volit jiné druhy zeleniny, které mají nižší energetickou hodnotu.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři