Kategorie receptů
- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 35 |
Česnek | 8 |
Olej řepkový | 15 |
Cibule | 200 |
Paprika červená | 300 |
Játra kuřecí (syrová) | 320 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2986 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 747 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli a papriku očistíme, nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na řepkovém oleji, cca po třech minutách přidáme játra a prolisovaný česnek. Játra se zeleninou opékáme cca 4 minuty, osolíme, opepříme a na závěr přidáme nakrájenou jarní cibulku. Podáváme například s dušenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.