Sledujte nás:

Játra na cibulce s paprikou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2986 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 14, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 747 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli a papriku očistíme, nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na řepkovém oleji, cca po třech minutách přidáme játra a prolisovaný česnek. Játra se zeleninou opékáme cca 4 minuty, osolíme, opepříme a na závěr přidáme nakrájenou jarní cibulku. Podáváme například s dušenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři