Kategorie receptů
- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
ovsené otruby | 30 |
Pšeničné otruby | 10 |
Jogurt biely SABI 0,5 % | 75 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Olej řepkový | 5 |
Dochucovadla:
štipka soli, 1/2 čl škor.cukru, sóda bikarbona
Energetická hodnota celkem: 1182 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
otruby, jogurt a vajičko vymiešame do hladka, ochutíme štipkou soli, 1/2 lyžičky škoricového cukru, štipku sódy bikarbony a necháme chvíľi cestičko postať. Panvicu vytroeme olejom, necháme rozpáliť a upečieme lievance.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.