Kategorie receptů
- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát římský | 130 |
Cibulka jarní | 36 |
Olej řepkový | 44 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Ocet | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1838 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 919 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 11, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nechat odstát zálivku, 4 lžíce řepkového oleje, 1/2 lžičky hořčice, 2 lžíce octa, sůl a pepř a česnek ušlehat nechat stát 10 minut. Římský salát natrhat přidat nakrájenou cibuli poté zalít zálivkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.