Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Piškotová roláda

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová kůra, vanilka

Energetická hodnota celkem: 3856 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 63, SAFA (g): 14, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 482 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 7.9, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Našlehané bílky vmícháme společně s ořechy do našlehaných žloutků s cukrem. Hmotu rozetřeme na pečící papír a upečeme při 180°C do světle růžova.Po vytažení z trouby přikryjeme dalším pečícím papírem a překlopíme na stůl a necháme vychladnout. Na náplň si připravíme našlehaný tvaroh s jahodami a trochou vanilkového cukru, natřeme na plát z kterého jsme sundali pečící papír a pomocí druhého pečícího papíru zarolujeme do rolády. Zbytkem krému a jahodami nazdobíme na povrchu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři