Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto z krutiho prsa, mrkve a hrášku

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Variace na české rizoto

Ingredience

Dochucovadla:

koriandr, kardamon, zázvor, skořice, římský kmín, zeleninovy vyvar domaci

Energetická hodnota celkem: 7572 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 249, SAFA (g): 12, Cukry (g): 61, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1262 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 41.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli, česnek, přidáme na drobno nakrájenou mrkev, na malé kousky nakrájené maso a nakonec hrášek s kořením. Lehce podusíme. Vmícháme dobře opláchnutou rýži. Promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme změknout rýži. Servírujeme s parmazánem,

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 01. 2013 06:12
může být i kuřecí maso

Naši partneři