Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 150
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr | 500 |
Aspik | 300 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 3100 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Uvařené krůtí maso nakrájíme na proužky a zalijeme aspikem připraveným podle návodu na sáčku. Necháme ztuhnout v lednici, krájíme na plátky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.