Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karfiolový šalát

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák620
Cuketa140
Rajčata 190
Olej olivový10
Varené jačmenné krúpy300

Energetická hodnota celkem: 2455 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 2, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Karfiol urobí na pare al dente. Uvaríme krúpy. Nakrájame zeleninku, všetko zmiešame, zalejeme olivový m olejom, ume octom, pridáme petržlenovú vňať a premiešame.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři