Kategorie receptů
- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 620 |
Cuketa | 140 |
Rajčata | 190 |
Olej olivový | 10 |
Varené jačmenné krúpy | 300 |
Energetická hodnota celkem: 2455 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Karfiol urobí na pare al dente. Uvaríme krúpy. Nakrájame zeleninku, všetko zmiešame, zalejeme olivový m olejom, ume octom, pridáme petržlenovú vňať a premiešame.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.