Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z fenyklu a červené řepy

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůll,pepř,

Energetická hodnota celkem: 905 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 0, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fenykl i červenou řepu nakrájíme na tenké plátky lehce osolíme a zalijeme nálevem z octa,trochy cukru , vody a oleje, můžeme i podle chuti připepřit.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 07. 2017 22:28
Super, nový recept s fenyklem.

Naši partneři