Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
Ocet | 3 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Fenykl | 100 |
Červená řepa | 300 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 5 |
Dochucovadla:
sůll,pepř,
Energetická hodnota celkem: 905 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fenykl i červenou řepu nakrájíme na tenké plátky lehce osolíme a zalijeme nálevem z octa,trochy cukru , vody a oleje, můžeme i podle chuti připepřit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.