Kategorie receptů
- Autor: vladimira16
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí maso | 950 |
Cibule | 700 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Hořčice plnotučná | 15 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 5 |
Hotová jíška (Knorr) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 9494 kJ
Bílkoviny (g): 196,
Tuky (g): 142,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 949 kJ
Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 7.6, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.