Kategorie receptů
- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 150 |
Kečup Heinz Fit | 30 |
Rajský protlak | 20 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 15 |
Citronová šťáva | 10 |
Chléb toastový tmavý průměr | 400 |
Dochucovadla:
trochu oregana a bazalky, sůl, česnek lze i sušený v prášku, pár kapek citronové štávy
Energetická hodnota celkem: 5289 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 217,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1322 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 54.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Velké bílé azole uvařené do měkka, lžíce kečupu a lžíce protlatku. Z konzervovaných fazolí není moc dobrá. lze zjemnit lžičkou majolky. vše rozmixovat, namazat na chléb opečený v toastovači, podávat se zeleným salátem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.