Kategorie receptů
- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 180 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 350 |
Tatarská omáčka | 85 |
Rajčata | 720 |
Energetická hodnota celkem: 4545 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 758 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.