Kategorie receptů
- Autor: Lerry
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 3.00
1 porce cca 450g
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 600 |
Játra drůbeží | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Cibule | 50 |
Celer řapíkatý | 150 |
Brokolice | 300 |
plátkový eidam 30% | 60 |
Dochucovadla:
sůl, drcený kmín, pepř, kari
Energetická hodnota celkem: 6820 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 135,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2273 kJ
Bílkoviny (g): 53.3, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku a drůbeží játra, před dokončením okořeníme (pepř,drcený kmín), osolíme. Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky nebo na kolečka, zeleninu rovněž, okořeníme (kari,sůl). Vše smícháme, dáme do pekáčku, mírně podlijeme vodou a dusíme v troubě cca 20 minut. Pak poklademe sýrem a krátce zapečeme. Podáváme s rajčatovým salátem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.