Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 132 |
Zelí bílé hlávkové | 865 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 80 |
Ocet | 25 |
Olej olivový | 33 |
Dochucovadla:
cukr,sul,ocet,olej
Energetická hodnota celkem: 3584 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 135,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 112,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 312 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
hl.zeli nastrouhat na jemno
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.