Kategorie receptů
- Autor: Dasa53
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Italy Ricotta | 500 |
Vejce celé (syrové) | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Pomerančová šťáva | 100 |
Ostružiny | 250 |
Energetická hodnota celkem: 5166 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 431 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 2.9, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
ricottu, vejce a cukr smícháme vařečkou na hladké těsto, přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru a šťávu z jednoho červeného pomeranče. maplníme do formy na 12 muffinů a pečeme na 180°C asi 20 minut (na suchou špejli).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.