Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 60.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek (syrový) | 35 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1086 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 18 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ve vodní lázni šleháme sníh s cukrem do husta. Sáčkem tvoříme pusinky,sušíme v troubě při 110°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.