Sledujte nás:

Krůtí játra na paprice

Zpět
  • Autor: pyramida
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 1.00

100g krůtích jater, 7g olivového oleje, 50g cibule, 7 g mleté sladké papriky, 100g celozrnné rýže, 10g light zakysané smetany Ozdoba : snítka petrželky

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1300 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Osmahneme do růžova na oleji cibuli a přidáme játra, která posypeme paprikou a nemícháme, dokud nezbělají a nepustí šťávu. Podlejeme troškou vody a pod pokličkou dusíme, Po vydušení šťávy na 1/2 posolíme, dodáme kysanou smetanu a přendáme na talíř kde ozdobíme petrželkou. Podáváme s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři