Kategorie receptů
- Autor: pyramida
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 1.00
100g krůtích jater, 7g olivového oleje, 50g cibule, 7 g mleté sladké papriky, 100g celozrnné rýže, 10g light zakysané smetany Ozdoba : snítka petrželky
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra drůbeží | 80 |
Smetana zakysaná light průměr | 10 |
Cibule | 50 |
Rýže vařená natural | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Energetická hodnota celkem: 1300 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osmahneme do růžova na oleji cibuli a přidáme játra, která posypeme paprikou a nemícháme, dokud nezbělají a nepustí šťávu. Podlejeme troškou vody a pod pokličkou dusíme, Po vydušení šťávy na 1/2 posolíme, dodáme kysanou smetanu a přendáme na talíř kde ozdobíme petrželkou. Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.