Kategorie receptů
- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
datlový sirup | 40 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 15 |
Banán | 120 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Cizrna sterilovaná | 80 |
Šmakoun klasik | 100 |
Mouka špaldová celozrnná | 70 |
Energetická hodnota celkem: 4126 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Všechny suroviny mimo mouky a prášku rozmixujeme tyčovým mixerem.Přidáme mouku s míchanou s práškem a přidáme k tekuté směsi. Dobře promícháme. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme kakaem a plníme formičky. Pečeme ve vyhřátě troubě na 180 st. C cca 15-20 minut. Formu mám silikonovou, je vcelku na 6 báboviček o průměru 9 cm.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.