Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňová buchta

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 40.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, kakao, prdopeč,sůl

Energetická hodnota celkem: 11947 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 187, Sacharidy (g): 207, SAFA (g): 42, Cukry (g): 151, Vláknina (g): 41, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 299 kJ

Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Dýni nastrouháme. (já rozsekám v mixeru). Troubu rozehřejeme na 180°C. Cukr s vejci ušleháme do pěny. Přidáme mleté ořechy, nastrouhanou čokoládu (já jsem dala hořkou s příchutí pomeranče), citronovou kůru a šťávu, sůl a skořici. Mouku smícháme s práškem do pečiva a prosijeme do směsi. Nakonec vmícháme nastrouhanou dýni. Těsto nalijeme do pečícím papírem vyložené formy a pečeme asi 50 minut. Vychladlý posypeme cukrem, nebo kakaem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 09. 2017 09:05
To vypadá nádherně. Až se vrátím, tak ji zkusím.

Naši partneři