Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí válec

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 65
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,

Energetická hodnota celkem: 10154 kJ

Bílkoviny (g): 253, Tuky (g): 135, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 61, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1692 kJ

Bílkoviny (g): 42.2, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 10.2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Naklepaný plát krůtích prsíček osolíme, opepříme potřeme hořčicí, poklademe plátky ementálu a směsí paprik nakrájených naproužky. Pak položíme položíme vinnou klobásu a dobře utáhneme do pevného válce, který zarolujeme do pečicího papíru nebo zavážeme provázkem na rolády. Na dno pekáčku dáme cibuli, česnek a trochu sádla, na to položíme válec plněného masa a pečeme do měkka. Je-li třeba průběžně podléváme vodou/vývarem/. Po upečení maso vyjmeme a pokud nemáme rádi cibulku vcelku rozmixujeme ji. Štávu můžeme zahustit lžičkou mouky, ale není to nezbytné.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři