Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jogurtový dip

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hollandia Selský jogurt bílý 200
Limetka50

Dochucovadla:

Sůl, bylinky

Energetická hodnota celkem: 633 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 158 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Do bílého jogurtu přidáme sůl, limetkovou šťávu a bylinky nakrájené nadrobno, např. pažitku, petržel, mátu. Zamícháme a podáváme např. k pečenému kuřecímu masu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři