Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát s fazolemi

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, petř, citrónová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2315 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 2, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Den předem namočené fazole uvaříme v bujónu do měka a necháme vychladit. Mrkev a celer uvaříme do poloměka v osolené a okyselené vodě a také vychladíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka, zeleninu na tenké nudličky. Připravíme zálivku z oleje, citronové šťávy a cukru - šlehám tyčovým mixerem a trochu naředíme převařenou vodou. Všechny ingredience promícháme a necháme rozležet.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři