Kategorie receptů
- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Flora light | 55 |
Mouka pšeničná hrubá | 100 |
Rozinky | 30 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Vločky ovesné | 50 |
Jablka | 620 |
Lískové ořechy | 100 |
Dochucovadla:
skorice,orechy
Energetická hodnota celkem: 9148 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 319,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 185,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 795 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 16.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zkaramelizujeme cukr,pak do toho zamichame nastrouhana jabka na jemno 230g a nechame odvarit. pak ostatni nakrajime na kostky a pridame + skorice+rozinky.chvili michame dusime a pak dame do misek asi 130gr jedna,pridame orechy posypeme drobenkou,dame zapect na 15min. na 220st.celsia. DROBENKA..hr.mouka,100,vlocky,cukr trtinovy,rozinky,orechy,skorice maslo/flora lait.po upeceni polijeme sirupem javor,nebo kys smetana,jogutrt nebo cokoli
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.