Kategorie receptů
- Autor: Ludkon
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med | 25 |
Celer bulva | 200 |
Jablko | 200 |
Citronová šťáva | 36 |
Dochucovadla:
med, rozinky
Energetická hodnota celkem: 1104 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 552 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 0, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouháme celer a ihned zalijeme citronovou šťávou (aby nezčernal), nastrouháme jablko a promícháme. přidáme lžíci medu (cca 20 g). můžeme posypat nasekanými oříšky. místo jablko můžeme dát nejemno nakrájený ananas, rozinky atp. Je příjemně nakyslý a dobrý
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.