Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečné vafle

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Špetka soli

Energetická hodnota celkem: 6297 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 100, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 47, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 787 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Máslo rozehřejeme, oddělíme žloutky od bílků. Nahrubo nastrouháme jablka. Žloutky našleháme s rozehřátým máslem, jablky, mlékem, přidáme špetku soli. Prosátou mouku smícháme s práškem do pečiva a s ušlehaným sněhem z bílků. Těsto po částech lijeme na vaflovací pánev, uzavřeme a do zlatova upečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři