Kategorie receptů
- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardelová pasta Nekton | 60 |
Cream Cheese Spread Light | 400 |
Active chléb vícezrnný (Bona Vita) | 280 |
Sardelová očka s kapary | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5263 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 41
Energetická hodnota na 1 porci: 263 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 5.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 2.1
Postup přípravy
Lučinu utřeme se sardelovou pastou a zdobíme, mažeme na toustový chléb či jiné pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.