Kategorie receptů
- Autor: matesek
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Cibule | 25 |
Mrkev | 100 |
Česnek | 15 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 20 |
Zeleninový vývar (čistý) | 75 |
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 100 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citron
Energetická hodnota celkem: 1457 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na pánvi s poklicí opéci maso, vyndat opéci cibuli, přidat mrkev, česnek, čočku, vývar, sůl, pepř. 10minut vařit. Vmíchat rajčata, vařit další 3 minuty. Podávat s čerstvou zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.