Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knedlíky bramborové | 80 |
Zelí bílé kysané | 150 |
Vepřová plec | 30 |
Cibule | 30 |
Sádlo vepřové škvařené | 1 |
Energetická hodnota celkem: 1046 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
dušené zelí,bramborový knedlík,maso a osmaž.cibulku smícháme na pánvi a necháme prohřát.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.