Kategorie receptů
- Autor: akfes
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablko | 100 |
Mák | 10 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Jáhly (v suchém stavu) | 40 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1422 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Spaříme jáhly, nasypeme do mléka a vaříme. Posypeme mákem, skořicí a poklademe strouhaným jablkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.