Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
sýr tavený Madeta | 100 |
Cibule | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1765 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mleté vařené hovězí maso vešleháme do taveného sýra se lžičkou hořčice a sekané cibulky, dokořeníme a dosolíme. Podáváme na wassa chlebu se zelninou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.