Kategorie receptů
- Autor: Drahosl
- Uživatelský recept
- Porce: 9.73
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh RANKO 3,5% | 138 |
Máslo čerstvé | 17 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 66 |
Jablka | 325 |
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 162 |
Vejce celá průměr | 190 |
Rohlík tukový průměr | 176 |
Mandle | 16 |
Energetická hodnota celkem: 7009 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 222,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 117,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 720 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.