Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Pudingový prášek vanilkový | 38 |
Javorový sirup | 50 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 20 |
Maliny | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4285 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 14.6, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Tvaroh vyšleháme s vejci, přidáme sirup nebo med a pudingový prášek. Polovinu hmoty nalejeme do dortové formy vyložené pečícím papírem. Do druhé poloviny ještě přimícháme kakao a dolejeme do formy. Můžeme ozdobit ovocem, např. malinami nebo kousky kvalitní vysokoprocentní čokolády. Pečeme na 180 ° C 20 min, pak ještě na 150°C cca 30 min. Dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.