Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 25 |
Máslo čerstvé | 50 |
Ovesné vločky jemné | 55 |
Javorový sirup | 30 |
Dochucovadla:
Špetka kypřícího prášku
Energetická hodnota celkem: 3139 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 174 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
55g ovesných vloček rozdrtíme. Všechny suroviny smícháme dohromady s kypřícím práškem a trochou vody. Lžičkou dáme na pečící papír. Pečeme na 160°C 20 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.