Kategorie receptů
- Autor: verunkajj
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 15 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
protein | 40 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2424 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 808 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.