Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Nádivková bábovka s růžičkovou kapustou a uzenou kýtou

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6091 kJ

Bílkoviny (g): 116, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 144, SAFA (g): 16, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ

Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Nakrájíme celozrnnou bagetu, navlhčíme jí mlékem ve kterém jsme rozmíchali žloutky, přidáme nakrájenou uzenou kýtu, nakrájenou růžičkovou kapustu, nakrájenou červenou papriku, ochutíme česnekem, pepřem, případně přisolíme (já ne), vmícháme sníh z bílků, případně trochu hladké mouky

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 03. 2018 14:57
Moc pěkně na řezu vypadající a určitě moc dobrá.
03. 03. 2018 14:19
Tu fotku bych dala jako ilustraci k vysvětlení rčení "radost pohleďět" nebo jako pádný důkaz, že jíme i očima. Prostě nad tou fotkou se sbíhají strávníkovi sliny :-).

Naši partneři