Kategorie receptů
- Autor: lkcb111
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 300 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 330 |
Cibule | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř dle chuti, polívkovou lžíci majonézy light, dvě polévkové lžíce hořčice a kečupu
Energetická hodnota celkem: 3594 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 449 kJ
Bílkoviny (g): 14.1, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Najemno nakrajime cibuli, uvaříme vejce, scedíme tuňáka přidáme dochucovadla a vše smícháme a uhladime dohromady nechame minimálně 12 hodin v lednici odležet. Podávat můžeme se zeleninou na žitné nebo celozrnné pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.