Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 1000 |
Kukuřičné bezlepkové piškoty | 200 |
Premium puding hořká čokoláda (v suchém stavu) | 156 |
Energetická hodnota celkem: 7817 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 387,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 185,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 15.4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jablka rozvaříme v troše vody, poté dohladka rozmixujeme. Pokud je potřeba dosladíme. Pak přilijeme pudingový prášek rozmíchaný v trošce vody. Ještě chvíli povaříme. Do dortové formy vrstvíme střídavě piškoty a rozvařená jablka. Necháme schládnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.