Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 350 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 15 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř a sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 2395 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 200 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 1.4, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Tvarůžky rozmačkáme vidličkou. Všechny suroviny smícháme dohromady.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.